34 vacature(s) gevonden Zwolle Communicatie - PR - Voorlichting

De bijbanen in de sector Communicatie - PR – Voorlichting in Zwolle zijn populair. Veel bedrijven zoeken studenten die een aantal uur per week een communicatie of PR afdeling kunnen ondersteunen. Voor een student is dit een ideale kans om werkervaring op te doen in zijn of haar studierichting en voor een bedrijf is het de ideale oplossing voor werk dat al een tijd blijft liggen.

In de communicatie branche zijn veel verschillende soorten bijbanen beschikbaar. Ieder bedrijf heeft een communicatieafdeling waar vaak werk ligt dat gedaan kan worden door studenten. Denk aan het bijhouden van social media, content schrijven of de website beheren. Functies die in deze sector vaak voorbijkomen zijn die van content beheerder, assistent communicatie manager en communicatie medewerker.

In deze sector valt ook voorlichting, hierbij heb je een adviserende rol en ben je veel in contact met klanten. Je moet denken aan bijbanen als klantenservicemedewerker, telemarketeer, baliemedewerkers en servicedesk medewerker. Als klantenservicemedewerker zul jij voornamelijk klanten te woord staan en hun helpen wanneer zij problemen hebben ervaren met een product. Het is hierbij belangrijk dat je communicatief sterk bent, geduld hebt en kennis van het product.

Voor een bijbaan in de sector Communicatie - PR - Voorlichting is het een pré als je een opleiding doet in deze richting. Opleidingen als Communicatie, Marketing en Communicatie en Communication & Media Design sluiten hier goed op aan. Doe je geen aansluitende opleiding dan moet je laten zien aan de hand van je eigenschappen, vaardigheden en werkervaring dat jij wel geschikt bent voor een baan binnen deze sector. Als je een CV hebt met veel werkervaring in de communicatie sector dan is dat een groot pluspunt. Het is ook belangrijk dat je communicatief vaardig bent, weet hoe je een goed telefoongesprek voert en dat je secuur kunt werken. Andere eigenschappen die goed van pas komen zijn goed in teamverband kunnen werken, een oog voor detail hebben en een pro-actieve houding hebben.

Dus volg jij een studie die zich richt op communicatie of denk jij dat je genoeg communicatieve vaardigheden en werkervaring hebt? Dan kun je vandaag nog op een vacature reageren met jouw motivatie en CV en wie weet word je uitgenodigd voor een gesprek met een van onze recruiters.