Zoek jij een stageplaats in Utrecht?

Er staan op StudentenVacature elke week nieuwe stageplaatsen in verschillende branches. Een van die branches is Accountancy - Belasting. Er zijn in Utrecht genoeg bedrijven op zoek naar studenten die graag stage willen lopen in de Accountancy - Belasting sector. De meeste stagebedrijven zoeken studenten die 32 tot 40 uur per week kunnen stage lopen.

Werkzaamheden

In de Accountancy - Belasting sector zul je voornamelijk administratieve werkzaamheden doen. Dit betekent het invoeren van reiskosten, facturen, maandafsluitingen en meer. De verantwoordelijkheid die je krijgt binnen een stagebedrijf ligt vaak aan het bedrijf en het niveau van de stage. Als je laat zien dat je gemotiveerd bent dan zul je waarschijnlijk meer verantwoordelijkheden krijgen.

Opleidingen die aansluiten op deze sector zijn opleidingen die zich richten op administratie en economie. Het niveau is MBO, HBO of WO. Dit verschilt per stagebedrijf waar je gaat stage lopen en wat zij voor stagiair(e) zoeken.
Bij het sommige bedrijven zul je veel zelfstandig moeten uitvoeren en bij andere bedrijven is er meer begeleiding. Bedenk van te voren goed bij wat voor  bedrijf je wilt stage lopen.

Schrijf je in!

Spreekt deze sector jou aan en woon jij in de omgeving van Utrecht? Schrijf je snel in op StudentenVacature en bekijk de  beschikbare stageplaatsen.