Ben jij op zoek naar een stageplaats in Utrecht?

Misschien is de Agrarisch - Landbouw - Bosbouw - Visserij sector wat voor jou. Het is een uitdagende sector om in stage te lopen. Het is een erg brede sector met veel verschillende soorten werkzaamheden.


Niet alle bedrijven zullen reiskosten betalen mocht je daarmee te maken hebben. Het is daarom ook het handigst als je in de omgeving van Utrecht woont. Woon je dichterbij een andere provincie? Dan kun je het beste kijken bij de andere plaatsen op StudentenVacature.

Eisen

Om stage te lopen binnen deze sector is het een pré dat je fysiek fit en sterk bent. Je werkt in deze sector met veel gereedschap en je zult veel buiten bezig zijn. Kijk daarom goed welk bedrijf bij jouw persoonlijke leerdoelen past

Een stageplaats in de Agrarisch - Landbouw - Bosbouw sector staat ook erg goed op je CV. Als je na je studie aan de slag wilt in deze sector dan zal het een groot voordeel zijn dat je al eerder stage hebt gelopen in deze sector.

Schrijf je in!
Woon jij in Utrecht en lijkt het je leuk om in deze sector een stageplaats te hebben? Schrijf je dan in op StudentenVacature en bekijk de verschillende beschikbare stageplaatsen.