6 vacature(s) gevonden Utrecht Arbeidsbemiddeling - Uitzendorganisatie

Zoek jij een stageplaats in de omgeving van Utrecht?

Lijkt het jou leuk om in de Arbeidsbemiddeling - Uitzendorganisatie sector stage te lopen? Er zijn genoeg bedrijven in Utrecht die op zoek zijn naar gemotiveerde studenten die graag bij hun een stageplaats willen. Je kunt bijvoorbeeld stage lopen bij een van de vele uitzendbureaus in en rondom Utrecht.

De meeste stageplaatsen vragen om studenten die fulltime beschikbaar zijn maar bij sommige stageplaatsen is 32 uur bijvoorbeeld als genoeg. Je kunt op verschillende afdelingen binnen het bedrijf aan de slag gaan. Je kan bijvoorbeeld de recruiters ondersteunen bij hun werkzaamheden of op de marketing afdeling de marketingmedewerkers ondersteunen bij hun werkzaamheden.

Het ligt er maar net aan welke opleiding je volgt of hebt gevolgd. Heb je bijvoorbeeld een marketing achtergrond dan kun je als stagiair(e) marketing aan de slag.
Bedenk daarom goed van te voren welke leerdoelen je hebt en wat je dus per se wilt leren binnen het bedrijf.

Spreekt de Arbeidsbemiddeling - Uitzendorganisatie sector jou aan? Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk de beschikbare stageplaatsen. Als je denkt een geschikte stageplaats in Utrecht gevonden te hebben dan kun je  jouw motivatie en CV uploaden en opsturen.