Op zoek naar een stageplaats in Auto - Motorbranche - Onderdelen sector?

Zoek jij een stageplaats in de Auto - Motorbranche - Onderdelen sector? Dan ben je bij StudentenVacature op het juiste adres. Je kunt vandaag nog je CV uploaden en je motivatie sturen. Het helpt ook als je een foto upload op je profiel.

De werkzaamheden die je als stagiair(e) binnen deze sector gaat uitvoeren zullen technisch of administratief zijn. Je kunt bijvoorbeeld de assistent monteur ondersteunen bij zijn werkzaamheden. Het kan zijn dat je de administratie afdeling van een autobedrijf ondersteund. Ook kun je ondersteuning bieden op de verkoop afdeling.

De opleiding die je nodig hebt binnen deze sector zullen voornamelijk opleidingen zijn met een technische achtergrond. Maar het kan ook zijn dat je een opleiding volgt richting economie of bedrijfskunde. De mogelijkheden zijn erg breed en de meeste bedrijven zoeken op alle afdelingen wel een stagiair(e).

Voordat je gaat stage lopen is het belangrijk dat je jouw leerdoelen duidelijk voor ogen hebt. Hierdoor kun je gemakkelijker een passende stageplaats vinden.

Dus zoek jij een leuke stageplaats in Utrecht binnen de Auto - Motorbranche - Onderdelen sector? Schrijf je dan in op StudentenVacature en bekijk de vacatures!