Op zoek naar een stageplaats in Utrecht?

Er zijn in Utrecht elk jaar weer veel nieuwe beurzen en evenementen. StudentenVacature heeft een breed aanbod aan stageplaatsen en het is een ideale manier om stage to lopen in een uitdagende sector.

Omdat Utrecht steeds meer beurzen, evenementen en festivals heeft zijn er steeds meer bedrijven op zoek naar gedreven stagiair(e)s die graag willen stage lopen bij een organisatie binnen deze sector.

Het is een sector wat aan het groeien is. Je krijgt een goed beeld van wat er allemaal in een organisatie gebeurt. De ervaring die je opdoet tijdens je stage neem je ook mee tijdens je loopbaan. Vooral als je in een zelfde soort sector aan het werk gaat dan is het een groot voordeel dat je al ervaring hebt opgedaan.

Er zijn in Utrecht stageplaatsen beschikbaar voor MBO, HBO en WO. Het ligt er net bij welk bedrijf je graag wilt stage lopen. Sommige bedrijven willen specifiek een MBO student of HBO student. Maar het is altijd een goed idee om te solliciteren ook al doe jij niet een bepaald niveau opleiding. Als je maar laat zien waarom jij een geschikte stagiair(e) bent in dat bedrijf.

Spreekt dit jou aan? Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk de stageplaatsen.