Ben jij op zoek naar een stageplaats in Utrecht?

Veel studenten willen graag meer ervaring op doen in de Commercieel - Verkoop  - Sales sector. Een stageplaats in deze sector is daarvoor de ideale manier. Er zijn veel mogelijkheden in Utrecht in deze sector. Veel bedrijven zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die graag in de Commercieel - Verkoop - Sales sector ervaring willen opdoen.

Werkzaamheden

De werkzaamheden zullen verschillen per stageplaats. Je kunt bijvoorbeeld de accountmanager en commercieel  medewerkers ondersteunen bij de verschillende werkzaamheden die zij uitvoeren. Ook kan je in een winkel in Utrecht ondersteuning bieden aan een winkelmedewerker. Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met de Commercieel - Verkoop - Sales sector en dat je in de omgeving van Utrecht woont.

Ook moet je representatief zijn voor het bedrijf en het is daarom belangrijk dat je goede communicatieve vaardigheden hebt. Als je bijvoorbeeld bij een winkel gaat stage lopen dan sta je op de voorgrond en je hebt te maken met echte klanten. Ook als je bijvoorbeeld als assistent van een accountmanager aan de slag gaat moet je representatief zijn voor het bedrijf.

Pré's

Je moet sociaal vaardig zijn en je moet sterk in je communicatie zijn. Het is een groot voordeel als je een bijbaan hebt gehad bij bijvoorbeeld een callcenter. Elke soort ervaring binnen de Commercieel - Verkoop - Sales sector is een plus.

Schrijf je in!

Spreekt deze sector jou aan en woon jij in de omgeving van Utrecht? Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk het aanbod!