Ben jij op zoek naar een stageplaats in Utrecht?

De sector Communicatie - PR - Voorlichting is een sector waar veel studenten graag een stageplaats in willen. De werkzaamheden richting zich voornamelijk op de ondersteuning van de content beheerder, communicatie medewerker en communicatie manager. Maar dit verschilt ook per bedrijf waar je een stageplaats regelt.

Waar kan je stage lopen?

Op de meeste bedrijven is een marketing of communicatie afdeling waar mogelijkheden genoeg zijn voor studenten die graag binnen deze sector willen stage lopen.
De taken die bij een stagiair(e) binnen deze sector passen zijn social media up-to-date houden, websites beheren en blogs schrijven.

Als je een stageplaats in Utrecht binnen deze sector wilt dan is het belangrijk dat je een opleiding volgt richting Communicatie - PR - Voorlichting doet. Er zijn bedrijven die bijvoorbeeld specifiek een MBO of HBO student willen. Let goed op vacatures op de websites en wat de eisen zijn van het stagebedrijf.

Om een goede stageplaats te vinden die zich aan sluit op jouw leerdoelen is het belangrijk dat je van te voren je leerdoelen duidelijk op papier hebt staan. Aan de hand van je leerdoelen kun je een geschikt stagebedrijf vinden waar jij bij denkt een leerzame ervaring te hebben.

Schrijf je in!

Lijkt het je wat om in de Communicatie - PR - Voorlichting sector aan de slag te gaan? Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk de beschikbare stageplaatsen.