Zoek jij een stageplaats in de omgeving van Utrecht?

Het is niet altijd makkelijk om een stageplaats te vinden in de sector Directie - Leidinggevende - Ondernemer als stagiair(e). Dit komt omdat de functies binnen deze sector voornamelijk op management en leidinggevend niveau liggen. Een stagiair(e) begint niet op dit niveau. Maar dit betekent niet dat er geen mogelijkheden zijn. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag bij een ZZP-er met een eigen bedrijf of als assistent van een leidinggevende binnen een groot bedrijf.

Werkzaamheden

De werkzaamheden zullen aansluiten op die van de directie, leidinggevende en ondernemer. De werkzaamheden zullen verschillen per bedrijf en het is belangrijk dat je uitzoekt bij wat voor soort bedrijf je graag wilt stage lopen. In welke branche wil jij graag aan de slag? Daarnaast moet het stagebedrijf je de mogelijkheid kunnen geven om je leerdoelen te behalen.

Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met ondernemerschap en met een leidinggevende functie. Het kan zijn dat je bijvoorbeeld een eigen bedrijf hebt. Die ervaring is een grote pré voor een stageplaats binnen de Directie - Leidinggevende - Ondernemer sector.

Schrijf je in!

Spreekt deze sector jou aan en woon jij in de omgeving van Utrecht? Schrijf je dan in op StudentenVacature en bekijk de mogelijkheden!