Op zoek naar een stageplaats in Utrecht?

Als jij affiniteit hebt met de Electrotechnisch - Electronica sector? Veel stageplaatsen zijn beschikbaar vanaf 24 of 32 uur per week. Er zijn ook veel stageplaatsen die vragen om een student die 40 uur per week kan stage lopen.

Binnen de sector

Je kunt binnen de Electrotechnisch - Electronica sector verschillende kanten op. Je kunt bij een electronica monteur stage lopen maar ook bij een verkoper electronica. Er zijn meerdere mogelijkheden voor studenten met verschillende opleidingen. Doe je een commerciële opleiding dan kun je als verkoper binnen deze sector aan de slag.

Opleidingen

Het is belangrijk dat je een opleiding volgt richting elektrotechniek, economie of communicatie. Elke stageplaats heeft meestal andere eisen. Daarnaast heb je waarschijnlijk persoonlijke leerdoelen die je graag wilt behalen tijdens je stage. Het is belangrijk om aan te geven bij je stageplaats welke leerdoelen je graag wilt behalen. Zo kan het stagebedrijf kijken of zij jou die mogelijkheid kunnen geven.

Het niveau waar gevraagd om wordt zal tussen MBO, HBO en WO verschillen. De verschillen per opleidingen verschillen vaak per stageplaats en wat er gevraagd wordt aan een stagiair(e) qua kennis.

Schrijf je in!

Woon jij in de omgeving van Utrecht? Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk de vacatures.