Nog op zoek naar een stageplaats binnen de Financieel - Economisch sector?

Er zijn veel stageplaatsen binnen de Financieel - Economisch sector in Utrecht. De Financieel - Economisch sector heeft veel mogelijkheden en veel studenten willen graag een stageplaats in deze sector. De meeste stageplaatsen hebben mogelijkheden voor studenten om 24 uur tot 32 uur per week stage te lopen per week. De uren en werkzaamheden verschillen per stagebedrijf.

Als stagiair(e) zul jij waarschijnlijk een medewerker of meerdere medewerkers ondersteunen bij zijn of haar werkzaamheden.
Binnen de Financieel  - Economisch sector kan het zijn dat je op de sales afdeling stage gaat lopen maar het kan ook zo zijn dat je op de administratie afdeling stage gaat lopen. Het is een brede sector en het is daarom belangrijk om van te voren voor je leerdoelen duidelijk te hebben en ook bij wat voor bedrijf je stage wilt lopen.

Opleidingen

Voor een stageplaats binnen de Financieel - Economisch sector heb je een MBO, HBO, WO opleiding nodig richting Financieel - Economisch. Maar omdat deze sector zo breed is kun je bijvoorbeeld een opleiding volgen meer richting communicatie maar ook richting administratie. Het is altijd een goed idee om te kijken binnen de Financieel - Economisch sector naar een leuke stageplaats.

Schrijf je in!

Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk de beschikbare stageplaatsen in Utrecht.