Op zoek naar een stageplaats in Utrecht?

De sector Horeca - Catering - Hostess is een populaire sector onder studenten. Er zijn veel mogelijkheden maar het is wel belangrijk dat je enige affiniteit hebt met de horeca. Je zult waarschijnlijk minimaal 32 uur per week stage lopen maar bij veel bedrijven zul je meer of minder kunnen stage lopen. Kijk goed naar welk stagebedrijf bij jou past.

Waar kan je stage lopen?

Als stagiair(e) zul je ondersteuning bieden binnen de horeca. Dit kan zijn op de administratie afdeling maar ook op de voorgrond. Het ligt er maar net aan welke opleiding je volgt en wat je leerdoelen zijn. De horeca is erg breed qua mogelijkheden en daarom zijn je persoonlijke leerdoelen ook erg belangrijk.

Je hebt niet een specifieke opleiding nodig om binnen de horeca een stageplaats te kunnen  bemachtigen. Het is wel belangrijk dat je affiniteit hebt met de horeca en dat je het leuk vind om binnen die sector te werken.

Een stageplaats binnen de Horeca - Catering - Hostess sector geeft jou de kans om ervaring op te doen in een sector waar altijd wel vraag naar mensen is. Dus als je na je studie in de horeca wilt werken dan is dit een ideale mogelijkheid om ervaring op te doen.

Schrijf je in!

Lijkt het jou leuk om in deze sector een stageplaats te hebben en woon jij in Utrecht? Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk het aanbod!