Op zoek naar een stageplaats in Utrecht binnen de ICT: Design - Vormgeving sector?

De meeste bedrijven hebben te maken met vormgeving. Het is een groot onderdeel van hun communicatie. Daarom zijn veel bedrijven op zoek naar studenten  die ondersteuning kunnen bieden op het vlak van vormgeving. Het geeft jou de kans om je leerdoelen te behalen als stagiair(e).

Taken als stagiair(e)

De taken zullen verschillen per bedrijf. Het kan zijn dat je bijvoorbeeld kleine vormgevingsopdrachten gaat uitvoeren zoals het maken van content voor social media. Het kan ook zijn dat je bijvoorbeeld flyers voor een speciale actie moet gaan vormgeven. De werkzaamheden van een vormgever zijn erg breed en wat je precies moet vormgeven ligt maar net aan welke leerdoelen jij hebt en wat het bedrijf verwacht van de stagiair(e).

De opleiding die je nodig hebt binnen deze sector is grafisch lyceum en andere vormgeving opleidingen. Aan de hand van je leerdoelen kun je een geschikte stageplaats vinden die jou kan ondersteunen bij het behalen van die leerdoelen.

Schrijf je in!

Doe jij een opleiding richting vormgeving en woon jij in de omgeving van Utrecht? Dan is een stageplaats binnen deze sector misschien wel iets voor jou! Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk de mogelijkheden!