Op zoek naar een stageplaats in Utrecht?

In de ICT: Hardware - Netwerken - Systeembeheer sector is vaak vraag naar stagiair(e)s die kennis hebben van netwerk- en systeembeheer.
Als je affiniteit en kennis hebt van netwerk- en systeembeheer dan is een stageplaats binnen deze sector een mooie kans om ervaring op te doen in een vakgebied waar nog altijd veel mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt.

Je zult als stagiair(e) waarschijnlijk de systeembeheerder ondersteunen bij zijn of haar werkzaamheden. Denk hierbij aan het installeren van nieuwe hardware en software. Het kan zijn dat er bijvoorbeeld gevraagd wordt aan jou om een computer in elkaar te zetten voor een nieuwe medewerker.

Werkzaamheden

Naast de werkzaamheden binnen het bedrijf heb je waarschijnlijk ook leerdoelen die je graag wilt behalen. Het is belangrijk om aan de hand van je leerdoelen het juiste bedrijf uit te kiezen voor je stageplaats. Niet alle bedrijven kunnen jou de mogelijkheid geven om bepaalde leerdoelen te behalen.

Een stageplaats binnen deze sector is een ideale manier om ervaring op te doen in een vakgebied waar veel vraag naar nieuwe talenten is. De ervaring die je op doet bij je stageplaats neem je voor de rest van je (ICT) loopbaan mee.

Schrijf je in!

Lijkt het jou wat om in de omgeving van Utrecht stage te lopen in de ICT: Hardware - Netwerken - Systeembeheer? Schrijf je in op StudentenVacature!