Zoek jij stageplaats in Utrecht?

Bedrijven zijn steeds vaker op zoek naar werknemers en stagiair(e)s die kennis hebben van e-commerce. Als stagiair(e) kun je ervaring opdoen in een sector waar veel vraag is naar mensen met kennis over e-commerce. De werkzaamheden die je gaat uitvoeren zijn bijvoorbeeld websites en webshops up-to-date houden, webshop acties opzetten en de producten bijhouden.

Welke bedrijven en werkzaamheden?

Veel bedrijven hebben iemand die verantwoordelijk is voor de e-commerce. Jouw werkzaamheden zullen waarschijnlijk aansluiten op de werkzaamheden van bijvoorbeeld de medewerker e-commerce. Je ondersteund de medewerker bij zijn of haar werkzaamheden waardoor je ervaring opdoet. Er zijn ook bedrijven die de stagiair(e) heel erg veel vrijheid geven binnen het bedrijf. Het ligt maar net aan bij welke stageplaats je gaat stage lopen.

Opleiding die aansluiten op deze sector zijn bijvoorbeeld opleidingen in marketing, ICT en communicatie. De niveaus van de stageplaatsen verschillen tussen MBO, HBO en WO. Er zijn bedrijven die vragen om een specifieke opleiding maar er zijn ook bedrijven die een MBO, HBO of WO student zoeken voor een functie als stagiair(e).

Schrijf je in op StudentenVacature!
Lijkt het jou wat om in de sector ICT: Internet - E-Commerce aan de slag te gaan? Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk de mogelijkheden binnen de omgeving van Utrecht!