Op zoek naar een stageplaats in de omgeving van Utrecht?

Volg jij een ICT opleiding en heb jij affiniteit met het testen van applicaties? Misschien is de ICT: Software - Applicatie testers sector wel iets voor jou. StudentenVacature heeft elke week de nieuwste stageplaatsen online staan.

Wat is een applicatie tester?

Binnen deze sector ondersteun je de applicatie testers bij hun werkzaamheden en zul je daarbij je eigen leerdoelen kunnen uitvoeren. De taak van een applicatie tester is het testen van software op problemen en usability. Van de stagiair(e) wordt verwacht dat zij analytisch sterk zijn en affiniteit hebben met software.

De opleiding die je nodig hebt als stagiair(e) binnen deze sector zijn voornamelijk ICT gerelateerde opleidingen op het niveau MBO, HBO en WO. Sommige bedrijven zoeken MBO studenten en andere zoeken juist specifiek HBO studenten.

In de omgeving van Utrecht zijn veel bedrijven die op zoek zijn naar stagiair(e)s binnen de ICT. Een stageplaats binnen de sector is een ideale manier om alvast ervaring op te doen en om ook de leerdoelen van je opleiding te bereiken.

Schrijf je in!

Woon jij in de omgeving van Utrecht? Dan is een stageplaats in de ICT: Software - Applicatie testers sector misschien wel iets voor jou! Schrijf je vandaag nog in op StudentenVacature, upload je CV en motivatie en wie weet kun jij binnenkort stage lopen!