Ben jij op zoek naar een stageplaats in Rotterdam?

Heb jij een passie voor het ontwikkelen van software? Dan is de ICT: Software - Ontwikkeling sector misschien wel iets voor jou. Veel bedrijven hebben te maken met software en er is een grote vraag naar programmeurs en software ontwikkelaars.

Er zijn verschillende mogelijkheden als stagiair(e). Het kan zijn dat je software gaat analyseren en verbeteren waar dat mogelijk is. Er wordt verwacht van de stagiair(e) dat hij of zij kennis heeft over software en het ook leuk vindt om met software aan de slag te gaan. Het kan ook zijn dat je ondersteuning bied bij een programmeur.

Eisen

De eisen voor een stagiair(e) verschillen per bedrijf. Het ene bedrijf zal een MBO student zoeken en een ander bedrijf wil liever een HBO student in zijn of haar bedrijf. Daarnaast ligt het aan het niveau van de werkzaamheden die je moet uitvoeren. Sommige werkzaamheden zullen meer kennis vragen van de stagiair(e).

Het is belangrijk dat jij als stagiair(e) je leerdoelen van te voren duidelijk hebt. Aan de hand van je leerdoelen kun je een geschikte stageplaats vinden binnen de ICT: Software - Ontwikkeling sector.

Schrijf je in!

Spreekt dit jou aan? Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk de mogelijkheden.