Ben jij op zoek naar een stageplaats in de omgeving van Utrecht?

De ICT: Support - Helpdesk sector is een ideale sector om stage in te lopen. Je komt als stagiair(e) de verschillende problemen binnen de ICT sector tegen.
ICT is een  brede sector met veel mogelijkheden en daarom is het een mooie sector om in te werken na je studie.

Door middel van een stageplaats krijg jij de kans om ervaring op te doen in een sector waar jij graag na je studie in aan de slag wilt gaan. De werkzaamheden die je uit gaat voeren als stagiair(e) binnen deze sector zullen waarschijnlijk aansluit op die van een helpdesk medewerker. Jij zult waarschijnlijk ondersteuning bieden aan de helpdesk medewerker. Hierdoor krijg je dus ook de problemen mee van een helpdesk medewerker.

Opleidingen

Vaak wordt er om een ICT gerichte opleiding gevraagd aan de stagiair(e). Het niveau van de opleiding waar gevraagd om wordt verschilt van MBO, HBO tot WO. Het ligt er net aan welke kennis de bedrijven vragen aan de stagiair(e). Voor sommige werkzaamheden zul je een bepaalde kennis nodig hebben.

De ICT: Support - Helpdesk sector in Utrecht is een uitdagende sector en het geeft je een kans om ICT problemen te analyseren en op te lossen. Daarnaast staat een succesvol afgeronde website goed op je CV en de meeste bedrijven staan te springen om studenten met ICT ervaring.

Schrijf je in!

Spreekt dit jou aan? Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk de mogelijkheden binnen Utrecht!