Zoek jij nog een stageplaats in de Juridisch - Bestuurlijk sector in Utrecht?

Studeer jij Rechten in de omgeving van Utrecht en ben jij op zoek naar een stageplaats? Dan is de Juridisch - Bestuurlijk sector misschien wel iets voor jou. Elke week staan de nieuwste stageplaatsen online op StudentenVacature.

Werkzaamheden

Als stagiair(e) kun je gaan stage lopen bij een jurist en ondersteuning bieden bij zijn of haar werkzaamheden. Je kunt denken aan administratieve taken maar ook juridische taken. Dit zal verschillen per bedrijf of persoon waar je gaat stage lopen.

De meeste stageplaatsen zullen wel verwachten dat een stagiair(e) affiniteit heeft met juridische zaken. Daarnaast moet je een MBO, HBO of WO opleiding hebben richting administratie, juridisch, rechten of een MER diploma. Het is een groot voordeel als je kennis hebt van de wet- en regelgeving.

Leerdoelen

Zorg ervoor dat je jouw leerdoelen duidelijk hebt voordat je gaat stage lopen. Aan de hand van je leerdoelen kies je een geschikte stageplaats die jou de mogelijkheid kan geven om die te behalen. De ervaring die je opdoet tijdens een stage neem je voor de rest van je loopbaan mee en het is een ideale manier om alvast een voorproefje te krijgen voor als je van plan bent om later in de Juridisch - Bestuurlijk sector stage te lopen.

Schrijf je in!

Schrijf je in op StudentenVacature voor de leukste stageplaatsen binnen de Juridisch - Bestuurlijk sector in Utrecht!