Ben jij op zoek  naar een stageplaats in de omgeving van Utrecht?

In Utrecht zijn meerdere mogelijkheden om stage te lopen. Je kunt bij een kinderopvangcentra in Utrecht stage lopen bijvoorbeeld. Veel kinderopvangcentra zijn op zoek naar studenten die affiniteit hebben met kinderopvang en die het leuk vinden om te werken met kinderen. Als dat je aanspreekt dan is het een ideale sector om in stage te lopen.

Bij de meeste stageplaatsen zul je minimaal 32 tot 40 uur per week stage moeten lopen. Het niveau zal verschillen van MBO, HBO en WO. Dit ligt maar net aan wat voor studenten er gezocht worden als stagiair(e).

Waarom?

Een stageplaats in de Kinderopvang - Naschoolseopvang kan jou verder helpen tijdens je loopbaan. Het is belangrijk dat je jouw leerdoelen goed voor ogen hebt voordat je op zoek gaat naar een stageplaats. Niet all e bedrijven zullen de mogelijkheid geven om jouw leerdoelen te bereiken.

De meeste kinderopvangcentra hebben flexibele tijden voor de werknemers maar je zult waarschijnlijk wel 32 tot 40 uur per week moeten stage lopen. Dit ligt maar net aan het bedrijf waar je gaat stage lopen.

Schrijf je in!

Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk de nieuwste stageplaatsen in de omgeving van Utrecht.