Op zoek naar een leuke stageplaats in Utrecht?

Wil jij graag ervaring op doen in een sector waar vaak werk in te vinden is en studeer jij in de omgeving van Utrecht? Dan is een stageplaats in de Logistiek - Distributie - Magazijn sector misschien wel iets voor jou. Het is een brede sector met veel mogelijkheden als stagiair(e).

Werkzaamheden

Je zult waarschijnlijk op verschillende plekken binnen het bedrijf ondersteuning bieden. Het kan dat je bijvoorbeeld magazijn medewerkers ondersteunt met orders picken, bestellingen klaar maken en vrachtwagens inladen.
Daarnaast kun je misschien wel bepaalde taken uitvoeren van de logistiek planner. Welke werkzaamheden je zult gaan uitvoeren verschilt per bedrijf.

Opleiding

Veel bedrijven vragen om MBO, HBO en WO studenten. Daarnaast is affiniteit met de Logistiek - Distributie - Magazijn sector een must. Ook is het belangrijk dat je een opleiding volgt die zich richt op de Logistiek - Distributie - Magazijn sector. De meeste bedrijven willen graag een stagiair(e) die gemotiveerd is en graag later na zijn of haar studie ook aan de slag wilt in deze sector.

Schrijf je in!

Spreekt deze sector jou aan en woon jij in de omgeving van Utrecht? Dan ben je bij StudentenVacature op het juiste adres. Schrijf je in en stuur je motivatie en CV op en wie weet kan jij binnenkort stage lopen binnen deze sector.