Zoek jij een stageplaats in Utrecht?

Spreekt Luchtvaart - Ruimtevaart jou aan en studeer jij in de omgeving van Utrecht? Dan is het mogelijk om stage te lopen in deze leuke en uitdagende sector. Er zijn niet heel erg veel mogelijkheden om stage te lopen binnen deze niche sector. Maar het is wel mogelijk en als er een stageplaats vrij is in deze sector dan zul je die vinden op StudentenVacature.

Affiniteit

Er wordt wel gevraagd aan de student dat hij of zij affiniteit heeft met de sector Luchtvaart - Ruimtevaart. Daarnaast is het een groot voordeel als je al eerder ervaring hebt gehad in deze sector. Ook een aansluitende opleiding is een grote pré zoals bijvoorbeeld de opleiding "Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek.

De mogelijkheden zijn erg breed. Wil je meer de technische kant op binnen deze sector dan heb je wel echt de opleiding Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek nodig. Maar je kunt ook bijvoorbeeld stage lopen in een museum in Utrecht die zich richt op lucht- en ruimtevaart.

Het is belangrijk dat je jouw persoonlijke leerdoelen van te voren duidelijk hebt. Dit komt goed van pas als je opzoek gaat naar een stageplaats want je kan naar aanleiding van je doelen het juiste stagebedrijf kiezen.

Schrijf je in!

Lijkt het jou leuk om in de Luchtvaart - Ruimtevaart sector stage te lopen in Utrecht? Schrijf je dan in op StudentenVacature en bekijk de mogelijkheden.