Ben jij op zoek naar een stageplaats in de omgeving van Utrecht?

Woon jij in de omgeving van Utrecht en studeer jij in de sector Metaaltechnische - Werktuigbouwkundig? Dan ben je bij StudentenVacature op het juiste adres wat betreft stageplaatsen.

Sector

De sector Metaaltechnische - Werktuigbouwkunde is onderverdeeld in scheepsbouw, olie, gaswinning, offshore en staal- en constructiebouw. Binnen deze subsectoren zijn verschillende mogelijkheden.
Het is belangrijk dat je een opleiding volgt die raakvlakken heeft met de Metaaltechnische - Werktuigbouwkundig sector. Maar er zijn ook bedrijven in Utrecht die zich richten op de Metaaltechnische - Werktuigbouwkundig

Je kunt denken aan opleidingen zoals Werktuigbouwkunde (HBO), Metaalbewerker (MBO) en Werktuigbouwkunde (MBO). Voor sommige stageplaatsen is het een must dat je een bepaalde opleiding volgt.

Niveaus

De niveaus van de stageplaatsen zijn MBO, HBO of WO, dit verschilt per bedrijf. Er wordt vaak zelfstandigheid verwacht van de stagiair(e)s en ook dat zij gemotiveerd zijn om hard te werken. Een succesvol afgeronde stage staat goed op je CV als je op zoek gaat naar een baan na je studie.

Schrijf je in!

Lijkt het jou leuk om in Utrecht een stageplaats binnen de Metaaltechnische - Werktuigbouwkundig sector te krijgen? Houdt StudentenVacature goed in de gaten en schrijf je in! Wie weet heb jij binnenkort een toffe stageplaats!