Zoek jij een stageplaats in Utrecht?

Lijkt de Olie - Gas - Energie sector jou wat om in stage te lopen en woon jij in de omgeving van Utrecht? Dan ben je voor de meest recente stageplaatsen bij StudentenVacature op het juiste adres.
Het is vaak best lastig om een stageplaats in deze sector maar als er een stageplaats te vinden is dan staat die op StudentenVacature.

Als je na je studie wilt gaan werken in de Olie - Gas - Energie sector dan is het een groot voordeel als je ervaring opdoet in dezelfde sector.
Het geeft je de mogelijkheid om te kijken naar de verschillende processen binnen een bedrijf in deze sector.

Functies

In deze sector kun je denken aan functies zoals allround stagiair(e) en administratie stagiair(e). Hoeveel verantwoordelijkheid je krijgt als stagiair(e) verschilt per bedrijf en het niveau van je stageplaats. Daarnaast ligt het ook aan de eisen van je opleiding en je eigen leerdoelen.

De Olie - Gas - Energie sector is een sector met veel potentie. Als je een baan hebt in de Olie - Gas - Energie dan zijn daar erg veel mogelijkheden.

Schrijf je in!

Lijkt het jou leuk om in de Olie - Gas - Energie sector een stageplaats te hebben in de omgeving van Utrecht? Schrijf je in op StudentenVacature!