8 vacature(s) gevonden Utrecht Personeel en Organisatie - HRM

Zoek jij een stageplaats in Utrecht?

Ben jij woonachtend in Utrecht en wil jij graag werken in de Personeel en organisatie - HRM sector? Op StudentenVacature vindt je de verschillende beschikbare stageplaatsen binnen deze sector in Utrecht.

Je zult de werkzaamheden ondersteunen van de managers op de Human Resource afdeling of je zal een medewerker ondersteunen op de Personeel en organisatie - HRM afdeling. Dit verschilt per bedrijf en de werkzaamheden die je moet gaan uitvoeren. Je richt je op human resource en zal dus veel te maken hebben met personeel binnen het bedrijf.

Opleiding

Het is belangrijk dat je een opleiding volgt richting HR en er zijn meerdere opleidingen die zich richten op HR. Het niveau van de stageplaatsen zal verschillen tussen MBO, HBO en WO niveau. Doe je geen opleiding specifiek gericht op Human Resource? Dan is het belangrijk dat je een opleiding volgt richting administratie of communicatie.

Een stageplaats in de omgeving van Utrecht binnen deze sector is een goede manier om ervaring op te doen in een sector waar je later waarschijnlijk in aan het werk gaat.

Schrijf je in!

Spreekt deze sector jou aan? Schrijf je in op StudentenVacature.