Op zoek naar een stageplaats in de omgeving van Utrecht?

Zoek jij een stageplaats in de omgeving van Utrecht in de Recreatief - Sport - Toerisme - Facility sector? Binnen de Recreatief - Sport - Toerisme - Facility zijn bedrijven vaak op zoek naar gemotiveerde studenten die graag willen stage lopen binnen de Recreatief - Sport - Toerisme - Facility sector.

Waarom deze sector?

Als je een stageplaats in Utrecht wilt binnen de Recreatief - Sport - Toerisme - Facility sector dan is het een groot voordeel als je een opleiding volgt die zich richt op deze sector. Een opleiding zoals Sport, Recreatie en Toerisme op MBO niveau is een ideale opleiding voor deze sector.
Er is wel een bepaalde kennis nodig om het werk goed uit te kunnen voeren.

Je zult als stagiair(e) ondersteunende werkzaamheden uitvoeren binnen het bedrijf. De werkzaamheden die je zult uitvoeren zullen waarschijnlijk aansluiten op een van de medewerkers binnen het bedrijf. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je de manager ondersteund bij zijn of haar werkzaamheden.

Schrijf je in!

Spreekt dit jou aan en woon jij in de omgeving van Utrecht? Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk de beschikbare stageplaatsen. Wie weet kan jij binnenkort stage lopen binnen deze sector.