Zoek jij een stageplaats in Utrecht?

Volg jij een technische studie in Utrecht of omgeving en ben jij wel van het fysieke werk? Misschien is de Technisch - Klusser - Monteur sector dan wel iets voor jou om een stageplaats in te hebben. Stage lopen in deze sector is een uitdagende en leuke manier om ervaring op te doen in een vakgebied waar veel werk in te vinden is.

Er zijn altijd wel bedrijven op zoek naar gemotiveerde studenten die graag stage willen lopen in de Technisch - Klusser - Monteur sector. Je kunt stage lopen bij verschillende soorten bedrijven zoals een bouwmarkt, garage of autowasserij. De werkzaamheden verschillen per bedrijf en het is belangrijk dat je een bedrijf zoekt waarbij je de mogelijkheid krijgt om je leerdoelen te behalen.

Wil je liever op een afdeling werken waar je minder met fysiek werk te maken hebt dan kun je op de administratie of marketing afdeling aan de slag gaan. Je zult dan nog steeds met bepaalde technische kennis en werkzaamheden te maken hebben.

Lijkt het jou wat om in Utrecht binnen de Technisch - Klusser - Monteur sector aan de slag te gaan? Schrijf je dan in op StudentenVacature en wie weet heb jij binnenkort een stageplaats binnen deze sector.