Zoek jij een stageplaats in Utrecht?

Een stageplaats binnen de Transport - Chauffeur - Koerier sector is een ideale manier om ervaring op te doen in een sector waar veel mogelijkheden zijn. Je maakt als stagiair(e) verschillende processen mee binnen het bedrijf.

Je kunt stage gaan lopen bij bijvoorbeeld een postbedrijf in Utrecht op de communicatie afdeling. Maar je kunt ook stage lopen op de werkvloer. Het is maar net wat je graag wilt leren en waar het stagebedrijf naar op zoek is. Bedenk daarom jouw leerdoelen voordat je op zoek gaat naar een geschikt stagebedrijf. Er zijn genoeg mogelijkheden en het is zonde als je tijdens je stage erachter komt dat bepaalde leerdoelen niet haalbaar zijn bij je stageplaats.

Als je gaat stage lopen binnen de Transport - Chauffeur - Koerier sector dan zul je veel leren binnen een sector waar veel vraag is naar nieuwe werkkrachten. Je krijgt de kans om te praten met mensen die werken in het vakgebied.

Schrijf je in!

Zoek jij een stageplaats in Utrecht? Schrijf je dan in op StudentenVacature en wie weet heb jij binnenkort wel een stageplaats!