Zoek jij een stageplaats in Utrecht?

Er zijn verschillende mogelijkheden binnen de Verzekeringen - Bankwezen - Pensioenen in Utrecht. Veel bedrijven binnen deze sector staan open voor gemotiveerde studenten die graag een stageplaats bij hun willen.

Werkzaamheden

Je biedt ondersteuning binnen een bedrijf op de verschillende afdelingen. Het kan ook zijn dat je een zelfstandig functie als stagiair(e) krijgt en dat je nieuwe taken toegewezen krijgt. Daarnaast krijg je natuurlijk de kans om je leerdoelen te behalen. Wat voor leerdoelen je hebt dat is aan jezelf en aan de opleiding die je volgt. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je een plan moet schrijven voor het bedrijf.

Niveau opleidingen

Het niveau wat binnen deze sector gevraagd wordt is meestal MBO, HBO of WO. Voor elk opleidingsniveau zijn er mogelijkheden. Binnen deze sector is het belangrijk dat je opleiding aansluit op de Verzekeringen - Bankwezen - Pensioenen sector. Je kunt denken aan commerciële opleidingen zoals Bedrijfskunde en Economie.
Het is ook een groot voordeel als je een WFt diploma hebt.

Schrijf je in!

Lijkt het jou interessant en uitdagend om in deze sector een stageplaats te hebben? Schrijf je dan in op StudentenVacature en bekijk de beschikbare stageplaatsen in de omgeving van Utrecht.