Op zoek naar een stageplaats in de omgeving van Utrecht?

Volg jij een opleiding richting de zorg? Dan is de Zorg: Medisch - Verzorgend sector misschien wel een sector waar jij een stageplaats in kan krijgen. Er zijn meerdere zorginstellingen die opzoek zijn naar stagiair(e)s in de omgeving van Utrecht. Je kunt je motivatie en CV uploaden op StudentenVacature en reageren op een van de stageplaatsen.

Waarom stage lopen binnen deze sector?

Stage lopen binnen de Zorg: Medisch - Verzorgend sector in Utrecht is een mooie manier om ervaring op te doen binnen de sector waar je na je studie als het goed is in gaat werken. Daarnaast krijg je de kans om de leerdoelen vanuit je opleiding en vanuit jezelf te bereiken. Bedenk goed welke doelen je hebt voordat je begint met je stage.

Niveau opleiding

Je kunt op verschillende niveaus stageplaatsen vinden. Er zijn stageplaatsen op MBO, HBO en WO niveau. Denk aan een opleiding zoals de MBO opleiding Zorg & Welzijn of Verpleegkunde. De mogelijkheden zijn breed dus wees niet bang om te reageren op een van de stageplaatsen.

Je kunt stage lopen binnen een ziekenhuis of een ander soort zorginstelling. Als je bijvoorbeeld de studie Geneeskunde volgt dan zijn er meer mogelijkheden om stage te lopen.

Schrijf je in!

Lijkt de Zorg: Medisch - Verzorgend sector jou wat en woon jij in de omgeving van Utrecht? Schrijf je dan in op StudentenVacature en bekijk het aanbod!