Op zoek naar een stageplaats in Utrecht?

Zoek jij een stageplaats in de sector Zorg: Overig - Ondersteunend in de omgeving van Utrecht? Binnen de Zorg: Overig - Ondersteunend sector zijn bedrijven op zoek naar een gemotiveerd stagiair(e). Het is een brede sector waar veel stagebedrijven op zoek zijn naar stagiair(e)s. Bedenk goed waarom je bij welk bedrijf wilt gaan stage lopen.

Taken van een stagiair(e)

Als stagiair(e) zul je waarschijnlijk een ondersteunende rol aannemen binnen het bedrijf. Je zult ondersteuning bieden op verschillende vlakken. Je kunt bijvoorbeeld denken aan stage lopen bij een zorgverlener. Je ondersteund hem of haar dan bij de werkzaamheden. Ook kun je denken aan stage lopen in een ziekenhuis.

Opleiding

Van de stagiair(e) wordt wel enige kennis verwacht en een opleiding die aansluit op de Zorg: Overig - Ondersteunend  sector is daarom een groot voordeel. Denk aan bijvoorbeeld een opleiding als Zorg & Welzijn op MBO niveau of de opleiding Zorgmanagement op HBO niveau.

Zoals je ziet zijn er genoeg mogelijkheden als je een stageplaats zoekt in de zorg. Veel bedrijven vinden een stagiair(e) handig om te hebben omdat zij de nieuwste kennis hebben en de toekomst zijn.

Schrijf je in!

Spreekt deze sector jou aan? Schrijf je dan in op StudentenVacature en bekijk de verschillende beschikbare stageplaatsen.