Zoek jij een stageplaats in Utrecht?

Om stage te kunnen lopen binnen de Zorg: Thuiszorg - Ouderenzorg is het belangrijk dat je een opleiding volgt binnen de zorg. Daarnaast is het belangrijk dat je gemotiveerd bent om binnen de Zorg: Thuiszorg  - Ouderenzorg  aan de slag te gaan.

Er zijn in Utrecht meerdere stageplaatsen beschikbaar. Je kunt in de thuiszorg of ouderenzorg bijvoorbeeld ook een stageplaats vinden. De werkzaamheden die je gaat uitvoeren verschillen per sector  en het is belangrijk dat je van te voren kijkt welke sector het beste aansluit op jouw leerdoelen.

Opleidingsniveau

Het is belangrijk dat je een MBO, HBO of WO opleiding volgt richting de zorg. Je kunt denken aan opleidingen richting zorg, welzijn en verpleegkunde. De eisen verschillen bedrijf en het ene bedrijf zal vragen om een MBO student en de andere om een HBO student. Bekijk dus goed van te voren de eisen van het stagebedrijf.

Werkzaamheden

Het kan zijn dat je veel in de praktijk gaat werken en dus bijvoorbeeld patiënten gaat helpen met hun dagelijkse werkzaamheden. Het kan ook zijn dat je meer een analyserende functie krijgt.

Schrijf je in!

Lijkt het jou wat om in de omgeving van Utrecht binnen de Zorg: Thuiszorg - Ouderenzorg een stageplaats te hebben? Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk het aanbod!