105 vacature(s) gevonden Rotterdam Administratief

Zoek jij een startersfunctie in de omgeving van Rotterdam?

Ben jij op zoek naar een administratieve startersfunctie in de omgeving van Rotterdam? Op StudentenVacature vind je de nieuwste startersfuncties binnen de Administratief sector. Het geeft je de mogelijkheid om de kennis die je hebt opgedaan binnen de Administratief sector uit te voeren in de praktijk. Elke dag staan er op StudentenVacature de nieuwste vacatures.

Je kunt denken aan werkzaamheden zoals gegevens controleren, in bestanden zetten en archiveren. De exacte werkzaamheden verschillen per bedrijf en per functie. Er zijn bijvoorbeeld ook functies op het vlak van management.

Opleidingsniveau

Om een startersfunctie binnen de Administratief sector in Rotterdam te kunnen uitvoeren wordt er gevraagd om een MBO, HBO of WO niveau richting Administratief. Opleiding die aansluiten op deze sector zijn bijvoorbeeld Administratief Medewerker op MBO niveau of Bedrijfsadministratie op HBO niveau. Er zijn genoeg mogelijkheden voor MBO, HBO en WO starters.

Een startersfunctie is ideaal om de kennis en ervaring van je opleiding uit te voeren binnen een bedrijf. Je doet hierdoor nieuwe kennis en werkervaring op.

Schrijf je in!

Lijkt het jou wat om als starter in Rotterdam binnen de Administratief sector aan de slag te gaan? Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk de beschikbare startersfuncties.