20 vacature(s) gevonden Rotterdam Artistiek - Creatief - Ambachtelijk

Zoek jij een startersfunctie in Rotterdam?

Je vind op StudentenVacature elke week de nieuwste startersfuncties binnen de Artistiek , Creatief of Ambachtelijke sector. Veel bedrijven in Rotterdam zijn op zoek naar starters binnen de Artistiek - Creatief - Ambachtelijk sector. Starters zijn voor bedrijven interessant omdat zij de nieuwste kennis op de markt hebben.

Niveaus

Qua niveau wordt er binnen deze sector vaak gevraagd om MBO, HBO en WO starters. Voor elk niveau zijn er wel startersfuncties beschikbaar. De werkzaamheden die je zult uitvoeren als starter zullen verschillen per bedrijf en per sector. In de Artistiek - Creatief - Ambachtelijk sector zal er verwacht worden dat de starter affiniteit heeft met de sector en het vak.

Opleidingen

Opleidingen die aansluiten op deze sector zijn algemene kunstopleidingen en bijvoorbeeld een opleiding als kunstmanagement. Het kan ook zijn dat je bijvoorbeeld een economische opleiding hebt gevolgd en dat je affiniteit hebt met de Artistiek - Creatief - Ambachtelijk sector. Je kunt dan alsnog solliciteren binnen deze sector.

Schrijf je in!

Lijkt een startersfunctie in Rotterdam jou wat en ben jij een creabea? Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk de vacatures.