50 vacature(s) gevonden Rotterdam Commercieel - Verkoop - Sales

Op zoek naar een startersfunctie in Rotterdam?

Veel bedrijven binnen de Commercieel - Verkoop - Sales zijn op zoek naar getalenteerde starters die affiniteit hebben met de sector. Op StudentenVacature vind je meerdere startersfuncties in de Commercieel - Verkoop  - Sales.

Werkzaamheden

De werkzaamheden die je uitvoert binnen de Commercieel - Verkoop - Sales sector verschillen per functie. Je kunt aan de slag bijvoorbeeld als commercieel medewerker of zelfs een leidinggevende functie. Je hebt binnen de meeste grote(re) bedrijven wel een sales afdeling en er zijn daardoor genoeg mogelijkheden als starter.

Mogelijkheden

Je kunt ook aan de slag bij een winkel als verkoopmedewerker bijvoorbeeld. Een startersfunctie in de Commercieel - Verkoop  - Sales sector geef jou de mogelijkheid om ervaring op te doen. De ervaring en kennis die je opdoet kan jou helpen bij de rest van je loopbaan. Je krijgt de kans om de kennis die je hebt opgedaan als starter toe te passen in de praktijk.

Het is belangrijk binnen deze sector dat je representatief bent voor het bedrijf en ook goede communicatieve vaardigheden hebt. Werkervaring binnen de Commercieel  - Verkoop - Sales is een grote pré.

Schrijf je in!

Lijkt het jou wat om als starter aan de slag te gaan in de omgeving van Rotterdam? Schrijf je in op StudentenVacature en wie weet heb jij binnenkort een startersfunctie binnen de Commercieel - Verkoop - Sales sector!