47 vacature(s) gevonden Rotterdam Horeca - Catering - Hostess

Op zoek naar een startersfunctie binnen de Horeca - Catering - Hostess sector?

Lijkt het jou wat om in Rotterdam een startersfunctie te hebben binnen de Horeca - Catering - Hostess sector? Er zijn veel verschillende mogelijkheden binnen deze sector als starter. Je kunt denken aan functies als bedieningsmedewerker tot managementfuncties. Binnen deze sector zijn altijd wel banen beschikbaar.

Uitdagende sector

Veel bedrijven binnen de horeca zijn op zoek naar gemotiveerde starters die graag ervaring willen op doen binnen een uitdagende sector. Als jij affiniteit hebt met de horeca in het algemeen dan is dit een ideale manier om ervaring op te doen en eventueel door te groeien binnen deze sector.

Werkzaamheden

De werkzaamheden die je zal uitvoeren als starter verschillen per functie en niveau. Er zijn functies beschikbaar voor MBO, HBO en WO starters. Het is een pré als je al eerder ervaring hebt opgedaan binnen de Horeca - Catering - Hostess sector. Heb je bijvoorbeeld een bijbaantje gehad binnen de horeca dan telt dat zeker mee tijdens je sollicitatie.
Cursussen en extra diploma's zijn ook een groot voordeel. Vermeld daarom alle ervaringen en diploma's op je CV.

Inschrijven

Lijkt het jou wat om een startersfunctie te hebben binnen de Horeca - Catering en Hostess sector? Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk het aanbod!