24 vacature(s) gevonden Rotterdam ICT: Software - Applicatie Testers

Op zoek naar een interessante startersfunctie in de omgeving van Rotterdam?

Heb jij een ICT opleiding gevolgd en affiniteit met de ICT: Software - Applicatie testers sector? Veel bedrijven zijn op zoek naar studenten met kennis van software en applicatie ontwikkeling. Er zijn daardoor veel mogelijkheden om als ICT starter aan de slag te kunnen binnen deze sector.

Taken

Je zult als applicatie tester verschillende applicaties testen op bijvoorbeeld fouten en gebruiksgemak. Je zult de applicaties analyseren en een plan van aanpak schrijven om de software te verbeteren. Hiervoor heb je enige kennis van applicatieontwikkeling nodig en analytisch vermogen. Dit betekent dat je weet hoe je structureel applicaties kunt analyseren en problemen ontdekken.

Opleiding

Qua opleiding wordt er gevraagd om een ICT opleiding. Dit kan op verschillende niveaus zijn. Er zijn startersfuncties voor MBO, HBO en WO starters. Bekijk goed bij wat voor bedrijf je wilt gaan werken en welke eisen zij stellen aan een starter.

De kennis en ervaring die je kunt opdoen als starter neem je de rest van je loopbaan mee. Zoek daarom een  bedrijf en startersfunctie in de omgeving van Rotterdam die jou aanspreekt

Schrijf je in!

Lijkt deze sector jou wat? Schrijf je in op StudentenVacature.