18 vacature(s) gevonden Rotterdam Makelaardij - Vastgoed

Zoek jij een startersfunctie in Rotterdam?

Er zijn meerdere mogelijkheden binnen de Makelaardij - Vastgoed sector. Een startersfunctie binnen de Makelaardij - Vastgoed sector in de omgeving van Rotterdam is een goede manier om ervaring op te doen binnen een sector waar veel vraag is naar nieuwe talenten.

Mogelijkheden voor een starter

Als starter kun je aan de slag gaan als bijvoorbeeld assistent makelaar of zelfs als makelaar. Het ligt er maar net aan bij welk bedrijf je gaat werken en welke mogelijkheden zij jou geven als starter. Er zijn functies op MBO, HBO en WO niveau.

De eisen

De eisen zullen per functie verschillen. Voor de ene functie heb je een MBO opleiding nodig en de andere functies vragen om een HBO opleiding. Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met de makelaar sector. Extra ervaring die je hebt opgedaan is een pré bij  het solliciteren naar een startersfunctie.

Kijk goed bij wat voor bedrijf jouw kennis past. De kennis en kunde die je opdoet tijdens je opleiding kunnen jou weer verder helpen in je loopbaan.

Schrijf je in!

Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk de beschikbare startersfuncties in de sector Makelaardij - Vastgoed in de omgeving van Rotterdam.