27 vacature(s) gevonden Rotterdam Projectmanagement

Op zoek naar een startersfunctie in de omgeving van Rotterdam?

Misschien is de Projectmanagement sector wel iets voor jou. Op StudentenVacature vindt je vacatures voor starters en studenten. Het is een uitdagende sector met mogelijkheden tot doorgroeien.

Mogelijkheden

Je kunt aan de slag gaan als bijvoorbeeld planner of assistent van de projectmanager binnen het bedrijf. Er zijn ook mogelijkheden om als starter te beginnen als projectmanager maar dan wordt er wel verwacht dat de starter enige relevante ervaring heeft.

Opleiding

Voor veel startersfuncties is het een verreiste dat je MBO, HBO of WO hebt gevolgd. De opleidingen die aansluiten op deze sector zijn bijvoorbeeld Projectmanagement (MBO en HBO) of Management Bedrijfsprocessen (WO).
Heb je geen van deze opleidingen gevolgd maar wel relevante werkervaring dan kun je natuurlijk alsnog proberen om te solliciteren. Niet geschoten is altijd mis.

Veel bedrijven binnen de Projectmanagement sector in Rotterdam staan te springen om gemotiveerde en talentvolle starters. De ervaring die je opdoet binnen de Projectmanagement  sector neem je voor de rest van je loopbaan mee. Het is een uitdagende sector en je leert een bedrijf goed van binnen kennen.

Schrijf je in!

Lijkt het jou wat om in Rotterdam binnen de Projectmanagement sector een startersfunctie te hebben? Schrijf je in op StudentenVacature!