12 vacature(s) gevonden Zwolle Logistiek - Distributie - Magazijn

Startersfunctie in Zwolle?

Ben jij net afgestudeerd? Dan is het misschien tijd voor een baan. Wij willen jou graag helpen met het vinden van een startersfunctie in Zwolle voor in de logistiek – distributie – magazijn sector. Op Studentenvacature staat dagelijks een nieuw aanbod voor starters klaar.

Wat ga jij doen?

Voor een startersfunctie in Zwolle in de logistiek – distributie – magazijn sector, kun je denken aan een functie als magazijnmedewerker. Jij bent vooral verantwoordelijk voor de inkoop. Dit betekent dat jij de voorraad bij gaat houden, bestellingen gaat plaatsen en de vrachtwagen gaat lossen. Ook kun jij verantwoordelijk zijn voor het vervoer van A naar B. Jij kunt dan aan de slag gaan als chauffeur. Heb jij minimaal HBO niveau en vind jij Supply Chain Management interessant? Dan kun jij de taak krijgen om het hele logistieke proces van bedrijven te optimaliseren. Jij gaat vooral berekeningen maken, plannen en uiteindelijk het plan in gang zetten.

Opleiding

Voor een startersfunctie in Zwolle in de sector logistiek –distributie – magazijn is het een pré wanneer jij een opleiding volgt in deze richting. Wil jij graag aan de slag als magazijnmedewerker? Dan heb jij een pre wanneer jij de opleiding Logistiek Medewerker (MBO) hebt gevolgd. Wil jij aan de slag als logistiek planner? Dan is de opleiding Logistiek en Economie (HBO) of een soortgelijke studie geschikt. Maar wij hebben ook vacatures openstaan waar geen specifieke vooropleiding voor nodig is. Volg jij uiteindelijk toch niet de juiste opleiding? Dan maak jij nog steeds kans op die ene startersfunctie. Jij zult moeten bewijzen dat jij andere persoonlijke eigenschappen en vaardigheden bezit die jou tot een geschikte kandidaat maken.

Solliciteren!

Wil jij werken aan jouw eigen loopbaansucces én geld verdienen? Kies dan voor een startersfunctie in Zwolle! Meld je aan op Studentenvacature.nl en blijf op de hoogte van vacatures die passen bij jouw voorkeuren!