Op zoek naar vakantiewerk in de sector Directie - Leidinggevende - Ondernemer in Amsterdam?

Vakantiewerk in de sector Directie - Leidinggevende - Ondernemer in Amsterdam is lastig te vinden. Dit komt vooral doordat functies in deze sector vaak als vast, fulltime dienstverband worden aangeboden. Het is echter wel mogelijk om als vakantiebaan bij een start-up een ondernemer te ondersteunen of aan de slag te gaan als de rechterhand van de directie. Vakantiewerk in deze sector staat erg goed op je cv. Hier zul je dus veel profijt van hebben, wanneer je gaat solliciteren voor andere functies.

 

Werkzaamheden 

Wanneer je aan de slag gaat met een vakantiebaan in de sector Directie - Leidinggevende - Ondernemer, zul je meestal een ondernemer of directeur ondersteunen bij zijn of haar dagelijkse werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan het bieden van hulp op het gebied van bijvoorbeeld administratie, archivering, of notulering. De werkzaamheden zullen per dag verschillen. Dit maakt een vakantiebaan in deze sector erg afwisselend en uitdagend. Bovendien doe je zo ervaring op met verschillende werkzaamheden. Dit staat erg goed op je cv.

 

Eigenschappen en competenties 

Wil jij aan de slag in de sector Directie - Leidinggevende - Ondernemer? Dan is het belangrijk dat je nauwkeurig en discreet werkt. Ook dien je over doorzettingsvermogen te beschikken. Verder is het een voordeel als jij commercieel ingesteld bent. Voor sommige functies in deze sector is het daarnaast van belang dat je leidinggevende capaciteiten hebt.

Studies die aansluiten bij vakantiewerk in deze sector zijn hbo- en wo-studies die zich richten op management en ondernemerschap. Voorbeelden hiervan zijn:

  • International Business and Management Studies;
  • Bedrijfskunde;
  • Bestuurs- en organisatiewetenschappen;
  • Organisatiewetenschappen.

Ook wanneer je een andere management- of ondernemerschapsopleiding volgt, kom je in aanmerking voor vakantiewerk in deze sector. Vermeld dit dus altijd op je cv!

 

Schrijf je vandaag nog in

Dus, woon jij in de omgeving van Amsterdam en pas jij perfect binnen het bovenstaande profiel? Schrijf je dan nu in op StudentenVacature.nl, bekijk al onze vacatures en solliciteer direct! Wie weet ga jij dan in de vakantie wel aan de slag in de sector Directie - Leidinggevende - Ondernemer!