Ben jij op zoek naar vakantiewerk in Amsterdam in de sector ICT: Software - Ontwikkeling?

Lijkt het jou wat om aan de slag te gaan in de sector ICT: Software - Ontwikkeling in Amsterdam? Op StudentenVacature.nl staan regelmatig vacatures voor vakantiewerk in deze sector. Vakantiewerk kun je al vanaf 8 tot 16 uur per week uitvoeren. Zo heb je ook nog tijd om lekker van je vakantie te genieten.

 

Functies

Binnen de sector ICT: Software - Ontwikkeling zijn er verschillende functies beschikbaar. Je kunt denken aan functies zoals junior .NET programmeur/-ontwikkelaar en software tester.
Een junior .NET programmeur/-ontwikkelaar houdt zich bezig met het ontwikkelen van nieuwe applicaties, nieuwe functionaliteiten en het onderhouden van applicaties. Daarnaast kan het zijn dat je werkzaamheden doet binnen webdesign en SEO. Een software tester is voornamelijk bezig met het testen van software voor bedrijven. Ook schrijft een software tester testplannen, en brengt hij of zij de verbeterpunten van de software in kaart. Daarnaast zorgt hij of zij voor een plan van aanpak voor het verbeteren van de applicatie. Voor deze functie is het een groot voordeel als je ervaring hebt met programmeertalen en user experience design.

 

Competenties en opleidingen 

Om in aanmerking te komen voor een vakantiebaan in de sector ICT: Software - Ontwikkeling is het belangrijk dat je interesse hebt in digitalisering, en specifiek in software. Daarnaast moet je nauwkeurig kunnen werken, probleemoplossend kunnen denken en een goed analytisch vermogen hebben. Wanneer je een opleiding in de richting van ICT hebt gevolgd (mbo, hbo of wo) is dat absoluut een pre. Het is dus zeker de moeite waard om dit op je cv te vermelden!

 

Schrijf je nu in!

Vakantiewerk in de sector ICT: Software - Ontwikkeling in Amsterdam is een prima manier om je cv uit te breiden en om relevante werkervaring op te doen. Lijkt het jou wat om aan de slag te gaan in deze sector? Schrijf je dan vandaag nog in op StudentenVacature, bekijk alle vacatures en solliciteer direct!