Zoek jij vakantiewerk in de sector Makelaardij – Vastgoed?

Als jij later als makelaar aan de slag wil, dan is het een goed idee om alvast wat ervaring op te doen in de sector Makelaardij – Vastgoed. Dit kan door middel van een vakantiebaan. Er zijn veel studenten die later als makelaar aan de slag willen, en wanneer jij al wat ervaring hebt, zal dit zeker in je voordeel werken wanneer je gaat solliciteren voor een vaste baan.

 

Functies

Er zijn verschillende functies die je binnen een makelaars- of vastgoedkantoor kunt uitoefenen, zoals administratief medewerker, receptiemedewerker of allround assistent. Vanwege de relatief kortere periode, waarin je werkt (alleen in de vakanties) zal je niet heel grote, verantwoordelijke taken krijgen. Wel krijg je inzicht in hoe de dagelijkse gang van zaken is op een makelaars- of vastgoedkantoor. Het staat bovendien goed op je cv.

 

Eigenschappen en competenties

De sector Makelaardij en Vastgoed in Amsterdam is een competitieve en commerciële branche. Het is dan ook belangrijk dat jij commercieel bent ingesteld om in deze branche te kunnen werken. Daarnaast heb je veel klantcontact. Ook klantvriendelijkheid en communicatieve vaardigheden komen dus goed van pas! Verder heeft vakantiewerk in deze sector vaak een administratief aspect. Ook secuur en nauwkeurig werken zijn daarom belangrijke eigenschappen.

 

Opleiding

Voor de meeste vakantiebaantjes in de sector Makelaardij - Vastgoed is een opleiding geen vereiste. Het is echter vaak wel een pre, als je een gerelateerde opleiding volgt, zoals Rechten of Makelaardij.

 

Schrijf je in!

Enthousiast geworden en op zoek naar vakantiewerk in de sector Makelaardij - Vastgoed? Schrijf je dan nu in op StudentenVacature.nl, bekijk al onze beschikbare vacatures en solliciteer direct! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wie weet ga jij dan binnenkort wel aan de slag met een toffe vakantiebaan in de sector Makelaardij - Vastgoed in Amsterdam.