Ben jij een student in Amsterdam en ben je op zoek naar vakantiewerk?

Woon jij in de regio Amsterdam en ben jij op zoek naar vakantiewerk? Volg je bovendien een opleiding in de richting van metaaltechniek of werktuigbouwkunde? In dat geval kun jij bij StudentenVacature.nl kun je terecht voor vakantiewerk in de sector Metaaltechnische – Werktuigbouwkundig in Amsterdam.

 

Sectoren en functies

Er zijn verschillende subsectoren binnen de sector Metaaltechnische - Werktuigbouwkundig in Amsterdam. Voorbeelden van zulke subsectoren zijn scheepsbouw, olie- en gaswinning, en staal- en constructiebouw. Binnen deze subsectoren zijn er verschillende vakantiebanen beschikbaar. Bedenk goed waar jij in geïnteresseerd bent. Hoe meer het vakantiewerk aansluit bij je opleiding en interesses, hoe meer je er aan hebt als je later op zoek gaat naar een vaste baan.

 

Opleiding en ervaring

Voor vakantiewerk binnen de sector Metaaltechnische - Werktuigbouwkundig wordt vaak om een relevante opleiding gevraagd. Opleidingen waarmee je bijvoorbeeld in aanmerking komt voor een vakantiebaan in de Metaaltechnische - Werktuigbouwkundig sector zijn: Werktuigbouwkunde, Metaalkunde of Metaaltechniek.

Je krijgt de kans om de kennis die je hebt opgedaan tijdens je opleiding in de praktijk te brengen. De ervaring die je op doet tijdens het vakantiewerk neem je bovendien mee tijdens je opleiding. Ook kun je de processen van dichtbij  zien en misschien wel zelf uit voeren. Wanneer je na je opleiding gaat solliciteren naar een baan, heb je daarnaast veel aan de ervaring die je tijdens je vakantiebaan hebt opgedaan.

 

Eigenschappen

Eigenschappen waar vaak om gevraagd worden wordt bij vakantiebanen in de sector Metaaltechnische - Werktuigbouwkundig zijn:

 

  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Creatief;
  • Enthousiast;
  • Stressbestendig.

 

Schrijf je nu in!

Dus, lijkt het jou wat om aan de slag te gaan binnen de sector Metaaltechnische - Werktuigbouwkundig? Woon je bovendien in of rondom Amsterdam? Schrijf je dan snel in op StudentenVacature.nl , bekijk alle vacatures en solliciteer direct! Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. Misschien ga jij dan binnenkort al aan de slag!