Op zoek naar leuke trainingen of opleidingen voor in de vakantie?

Het is belangrijk om je als student maar ook als afgestudeerde te blijven ontwikkelen. Door middel van trainingen, cursussen en opleidingen kun je de bestaande kennis die je hebt uitbreiden en verbeteren.

Op StudentenVacature.nl vind je de Training - Opleiding branche voor studenten en afgestudeerde in Amsterdam.

Aan wat voor soort trainingen en opleidingen moet je denken?

Je kunt denken aan ICT traineeships zoals Calco IT waar je kennis maakt met de veelzijdigheid van ICT. Je hebt daar geen ICT opleiding voor nodig om de masterclass te volgen.

Je kunt ook denken aan commerciële workshops waar je bijvoorbeeld leert hoe je klanten op de beste manier kunt benaderen. Op bijna elk werkgebied zijn mogelijkheden in Amsterdam om trainingen, opleidingen of cursussen te volgen.

Waarom een training of opleiding?

De ervaring die je opdoet bij bijvoorbeeld een masterclass kunnen een grote toevoeging zijn tijdens je hele loopbaan. Daarnaast staat het ook nog eens goed op je CV als je gaat solliciteren naar een baan. Het laat zien dat je geïnteresseerd bent en dat je bereid bent om je kennis uit te breiden. Ook kan die extra kennis jouw persoonlijke unique selling point zijn en een reden voor een werkgever om jou te kiezen. Zeker in de vakantie heb je de tijd om je helemaal op een training te richten en hou je ook genoeg tijd over voor andere leuke dingen.

Voor sommige trainingen zul je een opleiding gevolgd moeten hebben. Het ligt er net aan wat er wordt aangeboden. Het kan zijn dat een cursus dieper in gaat op de stof die je al op je opleiding hebt gehad. Dan is het belangrijk dat je die opleiding volgt. Het kan ook zijn dat de cursus je alles gaat uitleggen vanaf de basis.

Solliciteren!

Dus ben jij een student of afgestudeerd, woonachtend in of rondom Amsterdam? Kijk dan op StudentenVacature.nl en bekijk de trainingen en opleidingen die aangeboden worden.