Ben jij een duizendpoot en sociaal aangelegd? Dan is een administratieve baan echt iets voor jou! Studentenvacature.nl heeft een groot aanbod aan administratieve vacatures. In de administratie zijn er afwisselende functies waarbij je diverse taken tegelijk moet kunnen uitvoeren. Geen dag zal er hetzelfde uitzien! Wij werken samen met de leukste opdrachtgevers en plaatsen dagelijks nieuwe administratieve vacatures op onze website. Wij hebben rechts alvast wat leuke administratieve vacatures voor jou op een rijtje gezet. Hier zit vast en zeker wel iets voor jou bij.

Schrijf je hieronder meteen in en lees verder voor meer informatie.

 

inschrijven horeca

 

Waarom zijn administratief medewerkers onmisbaar_verkleind  Administratief_verkleind  Administratief medewerker_verkleind

 

 

___________________________________________________________________________________________________________________

 

Salaris Salaris 

Het loon wat je verdient binnen de administratie is altijd minimaal conform cao of binnen het salaris van de bedrijfsregelingen. Afhankelijk van de opdrachtgever en je leeftijd verdien je tussen de €8,- en €24,- per uur. De salarissen bij onze opdrachtgevers zijn bovendien regelmatig boven het minimumloon.

 

Opleiding Opleiding

Om te kunnen werken in de administratie is het liever wel gewenst dat je een opleiding binnen deze branche hebt gevolgd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de opleiding Administratief medewerker (mbo) of de opleiding Bedrijfsadministratie (hbo). Ook zijn er korte opleidingen en cursussen te volgen. Het is ook vaak mogelijk om via het bedrijf een training of cursus te volgen. Heb jij geen opleiding gevolgd? Dan is het fijn als jij wel al wat werkervaring hebt binnen deze sector. Eigenschappen die goed van pas kunnen komen zijn: zelfstandigheid, nauwkeurigheid en pro-activiteit.

 

Voordelen Voordelen van werken in de administratieve branche

Hieronder zetten we alle voordelen van het werken in de administratieve branche voor je op een rijtje:

  • Ook geschikt als bijbaan;
  • Zeer divers werk;
  • Er is altijd werk;
  • Goede verdiensten;
  • Uitdagende branche.

 

Fun

 

 

inschrijven horeca

___________________________________________________________________________________________________________________

 

FAQ FAQ

 

Database Wat is een administratie pool?

Wanneer je in onze administratie pool terecht komt, werk je vast voor XL Studenten Uitzendbureau. Vanuit het uitzendbureau ga je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers, op verschillende locaties in diverse functies. Je kunt zelf aangeven wat je precies wilt en waar. Samen zorgen we ervoor dat je zoveel mogelijk op de leukste locaties kan werken. Geheel passend bij jouw agenda. Wij hebben vacatures binnen alle soorten bedrijven.

 

Welke organisaties? Bij welke organisaties kan ik aan de slag? 

Wij werken samen met verschillende organisaties. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag bij:

BMW, Tesla, Nationale Postcode Loterij, ABN-Amro, Rabobank, SNS bank, UMC, Booking.com, Nike, Coca Cola, Apple, Ahold, Woonservice, Tommy Hilfiger, CoolBlue en Zara.

 

Logos administratief en callcenter met tekst

 

Werkzaamheden Wat zijn de werkzaamheden die ik moet uitvoeren?

– Schriftelijke en mondelinge communicatie;
– Klanten ontvangen;
– Offertes opstellen;
– Facturen maken;
– Loonadministratie.

 

FAQ Heb ik een specifieke opleiding nodig?

Ja, bij de meeste bedrijven is het wel gewenst dat je een opleiding hebt gevolgd. Echter als jij geen opleiding hebt gevolgd, is het wel fijn als jij al wat werkervaring hebt. Bepaalde eigenschappen zijn binnen deze branche van belang, denk bijvoorbeeld aan: sociaal, enthousiast en secuur.

 

Salaris Wat is mijn salaris? 

Je verdient prima in de administratieve branche. Het salaris is afhankelijk van je leeftijd en de opdrachtgever. Je verdient in elk geval €8,- tot €24,- per uur.

 

Hoeveel uur? Hoeveel uur per week kan ik aan de slag binnen de administratie?

Er is veel werk binnen de administratie sector. Er zijn functies voor een paar uurtjes, maar ook functies waarbij je fulltime kunt werken. Deze zijn flexibel in te plannen, oftewel je kunt zelf aangeven bij XL wanneer jij wilt werken.

 

Wanneer krijg ik uitbetaald? Wanneer krijg ik uitbetaald? 

De uitbetaling is binnen 1 tot 4 weken. Mocht je specifieke vragen hierover hebben, neem dan contact op met één van onze medewerkers.

 

Teambuilding

 ___________________________________________________________________________________________________________________

 

Meer weten Meer weten over werken in de administratie?

 

Schrijf je nu gratis online in en ontvang alle nieuwe administratieve vacatures bij jou in de buurt direct in jouw mailbox. Je kunt direct reageren wanneer je een leuke vacature ziet. Bellen kan natuurlijk ook: 020-7073939.

 

inschrijven horeca