Ben jij op zoek naar een leuke of leerzame bijbaan in de administratieve sector in regio Eindhoven? Dan ben je bij Studentenvacature op het juiste adres. Studentenvacature heeft  een groot aanbod van banen in de administratieve sector, er zijn al vacatures beschikbaar vanaf 4 uur per week in de richting van jouw studie.

In de sector administratief zijn veel bijbanen beschikbaar bij verschillende bedrijven als ondersteunend administratief medewerker. Als administratief medewerker kun je op verschillende afdelingen van een bedrijf geplaatst worden. Bij de meeste afdelingen van een bedrijf komt er veel administratie kijken, daarom is er altijd wel een bijbaan te vinden in de richting van administratie. Taken die bij een bijbaan in de sector administratief horen zijn onder andere: gegevens controleren, gegevens in de computer zetten, post halen en archiveren, documenten archiveren en andere ondersteunende administratieve werkzaamheden. Naast een ondersteunende functie, kun je ook aan de slag gaan als bijvoorbeeld financieel administratief medewerker. Hierbij assisteer je de financiële afdeling bij het invoeren van financiële gegevens, het controleren van debiteuren en crediteuren lijsten en het voorbereiden van het versturen van maandelijkse facturen.

Als je wilt solliciteren naar een baan in de sector administratief is het belangrijk dat je een opleiding als administratief medewerker hebt genoten op minimaal MBO niveau, maar dat kan verschillen per functie en werkgever. Heb jij niet de juiste studierichting gevolgd om in aanmerking te komen voor een bijbaan in deze sector? Dan kan eerdere werkervaring je misschien helpen om in aanmerking te komen voor een administratieve bijbaan. Als je een zomerbaantje hebt gehad waarbij je lichte administratieve werkzaamheden hebt verricht, kan dit al voldoende zijn. Als je gaat solliciteren kun je het beste benadrukken in je motivatie wat voor administratieve werkzaamheden je al hebt verricht.

Je talenten en competenties laten zien kan ook een grote rol spelen, ben jij bijvoorbeeld heel goed met cijfertjes of werk jij altijd erg nauwkeurig? Dan is dit een grote pre als je gaat solliciteren voor een bijbaan in de sector administratief in Amsterdam. Administratief werk houdt in dat alles zeer secuur genoteerd moet worden en je geen fouten mag maken, daarom kom jij eerder in aanmerking voor een bijbaan als je secuur en nauwkeurig werkt.  Dus heb jij de kwaliteiten, talenten of heb je de juiste studie voor de administratieve sector in Eindhoven, solliciteer dan nu via Studentenvacature op een van onze bijbanen in Eindhoven.