Posted by Dennis Kalmeijer & filed under blogs, horeca, studeren, Studieplekken, tips & trucs.

In deze tijd werken we allemaal thuis aan ons werk of stage en hebben we online les. Veel studenten vinden het daarom fijn om af en toe buitenshuis te leren. Helaas is het in deze tijd niet altijd mogelijk om overal naartoe te gaan. Ben jij een student en zoek jij een fijne studieplek in Den Haag? Wij hebben voor deze studenten een aantal flexplekken op een rijtje gezet.

studieplek in Den Haag

Kom jij nou niet uit de buurt van Den Haag, maar zoek jij wel een fijne studieplek? Kijk dan snel bij onze andere Focus + Koffie blogs van Zwolle, Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen, Utrecht, Leiden en Groningen om te kijken of daar wel iets tussen zit voor jou.

Side note: door Coronamaatregelen kunnen enkele plekken tijdelijk gewijzigde openingstijden hebben. Vergeet dus niet tevoren even online te updaten wat de status van jouw favo studieplek in Den Haag is.

De 5 fijnste studieplekken in Den Haag:

StationsHuiskamer

Dit is een van de grootste studieplekken in Den Haag. Er zijn hier maar liefst 70 plekken beschikbaar, waardoor je dus genoeg ruimte hebt om in alle rust te vergaderen of studeren. Zoals de naam al een beetje zegt, bevindt deze flexplek zich op Den Haag Centraal. Doordat het heel centraal ligt, kan je er makkelijk komen. Verder zijn er veel stopcontacten, is er gratis Wifi en is de koffie lekker. Ook zit er een Albert Heijn To Go op de hoek waar je lekker je lunch kan halen. Zo strek je ook nog je benen tussen het leren door!

Adres: Kon. Julianaplein 19, 2511 DJ Den Haag

Fleur’s Koffie

Hier hebben ze volgens heel veel mensen de lekkerste koffie van Den Haag en dat is voor studenten vaak wel een belangrijke factor voor een goede studieplek. Deze plek is hetzelfde ingericht als een huiskamer. Zo voel je je lekker thuis en kan je in alle rust eten. Buiten dat hebben ze bij Fleur’s Koffie een heerlijke lunch.

Adres: Van Bylandtstraat 92, 2562 GL Den Haag

Centrale Bibliotheek

Als je niet van de woonkamer sfeer houdt, is er natuurlijk ook nog de centrale bibliotheek. Hier zijn meer dan 100 werkplekken beschikbaar, waardoor je gezellig met meerdere mensen kan gaan leren. Bijna elke werkplek heeft een eigen stopcontact die je kan gebruiken. Wel kan het misschien druk zijn.

Adres: Spui 68, 2511 BT Den Haag

studeren in bibliotheek in Den Haag

Lola Bikes & Coffee

Zoek jij een fijne flexplek en houd jij van wielrennen? Dan is dit de ideale plek voor jou. Dit gezellige café is namelijk helemaal ingericht voor alle wielrenfans. Er hangen verschillende fietsen aan de muur en je kan hier zelfs je eigen fiets laten repareren. Ook hebben ze hier Wifi en lekkere koffie!

Adres: Noordeinde 91, 2514 GD Den Haag

PIM Coffee Sandwiches & Vintage

Ten slotte hebben we de PIM Coffee Sandwiches & Vintage in het lijstje gezet. Deze gezellige plek vind je op de hoek van de Wagenstraat, vlak bij station Holland Spoor. Dit is een heerlijke plek om te studeren, maar ook om lekker te lunchen. Ze hebben hier heerlijke koffie, thee en smoothies, waardoor jij lekker kunt gaan blokken voor je tentamens.

Adres: Wagenstraat 144, 2512 BA Den Haag

studieplek in Den Haag

Ben jij toevallig ook nog opzoek naar een leuke bijbaan naast je studie? Neem dan snel een kijkje op StudentenVacature en schrijf je gratis in!

Bewaar deze info voor later: