Posted by Dennis Kalmeijer & filed under arbeidsmarkt, blogs, branches, horeca, sollicitatie info, tips & trucs.

bezorger brengt eten

Veel studenten uit Amsterdam zijn klaar met studeren en zoeken een fulltime baan. Echter vergeten mensen dat er in Amsterdam juist veel vraag is naar bijbanen. Dat komt goed uit, aangezien er veel studenten naast hun stage graag bijbaan willen zoeken om extra geld te verdienen of in Amsterdam. Dit is natuurlijk een grote stap en voor veel studenten een lastige keuze. Daarom hebben wij gekeken wat de meest gevraagde bijbanen in Amsterdam zijn, zodat je weet waar je aan toe bent en waar je veel kans hebt om aangenomen te worden.

Bezorger

Zoals iedereen wel weet is Amsterdam de hoofdstad van ons mooie land. Dit betekent dat er veel mensen wonen en er veel animo is voor Thuisbezorgd.nl en Ubereats.nl, waardoor veel ondernemers daarop hebben ingespeeld. Er zijn honderden verschillende restaurants die aan bezorgen doen, wat weer betekent dat er veel vraag is naar studenten die in hun vrije tijd willen gaan bezorgen. Een nadeel van bezorgen is dat het maar een beperkte tijd is. Je kan geen lange dagen maken. Echter is bezorgen een veel gevraagde, maar vooral ook een populaire bijbaan in Amsterdam.

Zorg

Een andere veel gevraagde bijbaan in Amsterdam is in de zorg. Dit geldt voor heel Nederland, maar door de vele inwoners van onze hoofdstad vooral in Amsterdam. De vraag naar mensen in de zorg is het afgelopen jaar met grote cijfers gestegen door de pandemie die heerst door heel de wereld. Als jij uit Amsterdam komt en het lijkt je leuk om in de zorg te werken, bestaat er dus een grote kans dat je wordt aangenomen!

Horeca

Natuurlijk kunnen we de horeca niet vergeten! De terrassen zijn eindelijk weer open en als de besmettingen aflopen, kan de horeca binnen no-time weer helemaal open. Hierdoor worden er veel meer mensen gezocht en vooral jonge studenten die het niet er vinden om lange dagen te maken. Kortom, grijp je kans en solliciteer nu snel bij een leuk restaurant bij jou om de hoek.

Verhuizer

Een iets minder bekende bijbaan, maar zeker wel een veel gevraagde bijbaan is het helpen bij verhuizer. Dagelijks verhuizen er mensen van de ene kamer naar de andere kamer, naar Amsterdam toe of zelfs naar een stad. Deze mensen kunnen wel wat hulp gebruiken en huren daarom ook vaak een verhuizer in. Omdat deze job altijd wel door blijft gaan, is er ook altijd wel vraag naar. Een echte aanrader voor de fitte jongens en meiden onder ons.

Ben jij nog opzoek naar een leuke bijbaan in Amsterdam? Kijk snel op onze website en schrijf je gratis in! Wij zullen contact met jou opnemen en kijken wat we voor je kunnen doen!

Bewaar deze info voor later: