Posted by Sanne van den Brandt & filed under Gezondheid, sollicitatie info, studeren.

Op 12 maart start de Nationale Week van Zorg en Welzijn weer. Tijdens deze week openen zorg- en welzijnsinstellingen in heel Nederland hun deuren, en laten zij zien hoe het er op de werkvloer aan toegaat.

 

Doe jij een opleiding in de richting Zorg en Welzijn, zoals Social Pedagogisch Werk (SPW), Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH), Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) of Verpleegkunde? Dan wil je straks vast in de sector Zorg en Welzijn aan de slag. Wij zetten voor jou onze leukste bijbanen in deze sector op een rij. Met een bijbaan kun je nu alvast ervaring op doen in de sector Zorg en Welzijn. Je kunt wat je op school leert, direct in de praktijk toepassen, en bovendien staat de ervaring super goed op je cv.

 

Dit zijn de leukste vacatures in de sector Zorg en Welzijn:

 

1. Junior hulpverlener

Als junior hulpverlener ga jij werken op verschillende zorglocaties. Op iedere locatie kun je te maken krijgen met verschillende doelgroepen: van jongeren tot ouderen, en van gehandicapten tot verslaafden.  Dit maakt het werk ontzettend afwisselend en leerzaam. Om in aanmerking te komen voor de functie van junior hulpverlener is het wel belangrijk dat jij sterk in je schoenen staat en een opleiding volgt of hebt gevolgd die zorg-gerelateerd is. Op dit moment zoeken wij onder andere nog junior hulpverleners in meerder plaatsen in Noord-Holland, in Lelystad, in Rotterdam en in Den Haag.

 

2. Werken bij de kinderopvang

Focus jij je in je opleiding op de doelgroep kinderen? Dan kun je aan de slag als pedagogisch medewerker bij kinderdagverblijven. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het verzorgen en begeleiden van de kinderen. Ook houd je toezicht tijdens activiteiten, en verzorg je aan het eind van de dag de overdracht van de kinderen aan de ouders. Voor deze functie is het belangrijk dat je zelfstandig en flexibel bent, en affiniteit met kinderen hebt. Wij zoeken nog pedagogisch medewerkers in de regio’s Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

 

3. Verpleegkunde

Ben jij net afgestudeerd als verpleegkundige? In Den Haag en Rotterdam zijn wij nog op zoek naar verpleegkundigen die binnen een internationale hulporganisatie cliënten kunnen begeleiden en medische handelingen kunnen verrichten. Hiervoor moet je dus bevoegd zijn.

 

Is een van deze vacatures jou op het lijf geschreven? Aarzel dan niet en solliciteer direct. Wie weet kun je dan binnenkort al aan de slag in de sector Zorg en Welzijn!

 

zorg en welzijn
Bewaar deze info voor later:

Geef een antwoord